Franchise szerződések

Franchise szerződések elkészítése, franchise-rendszerhez való csatlakozási szándék esetén tanácsadás, szerződés készítése.

Tudja-e Ön, hogy a XXI. század gazdasági életében a franchise - amely egy szerződéses kapcsolaton alapuló együttműködési forma - egyre nagyobb teret fog betölteni? Gondolt-e arra, hogy a sikeres vállalkozása mások számára is sikert jelenthet és a siker megosztása Önnek többletbevétellel járhat?

De mi is az a franchise? A vállalkozói együttműködésnek egy olyan formája, amely a kapcsolatban résztvevő valamennyi fél számára vonzóvá tud válni.  A franchise vállalkozás, mint egyszerű kapcsolat egy üzleti elgondolást sikeresen megvalósító vállalkozóból és a siker megismétlésére szerződő másik vállalkozó együttműködésén alapszik. A sikeres vállalkozás tartalmát illetően semmiféle megkötés nincs, mindent lehet, amit a jogszabályok nem tiltanak.

Amennyiben a szerződés-előkészítés folyamatában valamennyi kérdés tisztázásra kerül, Ön valóban tud jó megállapodást kötni és ennek megfelelően hosszútávú eredményes gazdálkodást folytatni.